Vilken spurt av Roxa Sisu!

jan 17, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det var en mäktig spurt mellan hästar som till slut gav Roxa Sisu segern i Halmstad igår. Jocke fick direkt från start Rafting Melois över sig och valde då att släppa till den via 10,5 första 500. På bortre långsidan så började ledaren tröttna och vi föll ner genom det lilla fältet och 300 kvar så är vi nästan sist. Men på något märkligt sätt lik Stenmark så kryssade sig Jocke fram med Roxa och hann fram åndå och det var grymt bra gjort i en årsdebut och segertiden blev 15,6/2140a. Grattis stall Euro!! 🙂 Mitt Popcorn gjorde det kanonbra när han via en långspurt blev 3:a och han är snart segermogen. Pater Pontus fick en fin resa av Jocke men tappade spänsten 600 kvar och hoppade bort stora pengar där,han är på gång nu och vi hoppas han får till det snart.

Ikväll kör vi på Jägersro:

Lopp 1 Mr Arkansas Rose– Tränar fint och ska ha lite chans här.

Lopp 4 Amiral Godiva– Bortlottad men annars så är formen stigande.

Lopp 5 Pling Plong– Bra senast och gör han om den spurten så är han med dom.

Lopp 7 Brioni– Känns kanonfin i sina jobb och allt taalar för att han ska vara i fin form direkt. Han vinner och det blir med skor ikväll.

Micke

Leave a comment