Två segrar till stallet igår.

jan 6, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Freude DE (bilden) som här vinner för ersättaren Per Nordström var riktigt bra. Hon spetsade omgående för att sedan dra i ett hårt tempo hela vägen och segern blev till slut enkel på 15,5/1640a. Äger Freude gör Günter Herz. Mitt Popcorn serverades ett fint lopp av Per och kunde spurta snyggt till en 2:a plats och han visade oss igår att formen är på gång och att han är snart redo för att vinna igen. Mostwanted Diamant galopperade direkt när bilen släppte så det var lite surt men hans värmning igår vittnar om att han är i form och får försöka vinna nästa gång istället.

På kvällen tog vi dagens andra vinst när Söderqvist bar in Crowne till vinst på Åby. Stefan skickade direkt fram Crowne utanpå ledaren och det såg ut som att han skulle gå ifrån med flera längder i sista sväng men då tappade han stilen lite och tappade även övertaget i det läget. Stefan löste det på bästa sätt och hjälpte Crowne runt svängen och in på upploppet så fångade han in ledaren som stuckigt iväg med ett par längder. Han gör det bra den här hästen och vi gratulerar Stall Carall till vinsten.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment