Snygg dubbel till stallet igår!

jan 11, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Vi tog en fin dubbelseger igår och bildsköne Eklas Super Peach vann såhär enkelt när han spårade runt om från sitt innerspår på fina 14,2/1640a. Igår såg han verkligen fin ut och håller han sig såhär lugn så kommer det fler vinster. Grattis säger vi till Stall Häggenäs. Innan dess så hade Åge Hornline vunnit sitt lopp och även han från spets. Han hoppade i en ogiltig start men när det var dags för race så stod han på benen och vann knappt via 14 sista 1000. Han utvecklas fint och vinner ofta så det är lätta att tycka om den här killen. Grattis säger vi till ägaren Alex. Rico Follo blev 3:a i sin comeback och han gjorde det rätt så bra men det troliga är att han behövde ett lopp innaför västen för att vara på topp. M.T. Helenhoneybun (3s. Cantab Hall) debuterade igår med en ära. Hon spetsade direkt men tvingades till 15 första 500 innan det blev lugnare tempo. Väl i spets så såg det ut att bli en trippel till oss men Uhrberg hade serverat Conrads Martyna i ett fint lopp i ryggen på oss och in på upploppet så gick hon förbi men vår häst var bra och den här kan bli bra. Hon visade hur som helst upp fina kvalitéer igår som vi gillar.

Brioni och Roxa Sisu gick ett finslipande jobb idag inför nästa veckas lopp och båda såg fina ut och är redo för start.

Micke

Leave a comment