Snygg årsdebut av Brioni!

jan 18, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Årsdebuten är nu avklarad för Brioni och den gjordes med bravur. Han fick överta ledningen efter 400 körda och kunde varva på 14,7. Sedan började Jocke gasa på och via 10,7 sista 1000 så vann han på mycket fina 12,7/2140a. Vi fick ett skönt formbesked av Brioni igår och nu siktar vi mot Gulddivisionen på Jägersro om 10 dagar och då är han normalt ännu bättre. Mr Arkansas Rose gjorde det bra som 3:a och närmar sig första vinsten men igår blev det för tuff resa i spåren för att vinna. Amiral Godiva gick mycket fint från sitt usla läge och spurtade fint som 2:a på 14,6/1640a och även han närmar sig en vinst med stormsteg. Pling Plong hade en fin uppgift i lärlingsloppet och det såg ut som att det skulle bli vinst också men en galopp 250 kvar med segergrepp grusade våra chanser så vi får komma igen nästa gång.

Micke

Leave a comment