Slash Pride grym igen!

jan 4, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Såhär såg det ut när Slash Pride(7) igår vann från dödens och tog sin andra raka seger i karriären. Han togs lugnt av körande Söderqvist men hamnade omgående först i andra spår. Varvet kvar så började Stefan söka sig närmare ledaren för att sedan sätta rejäl press 700 kvar och det såg ut som att ledaren var slagen tidigt. Bakom Slash liftade Half Past Nine med och det blev en rejäl kamp när den fick luckan in på upploppet men vår visade enorm moral och sträckte på sig och vann med ett huvud. Han får med beröm godkänt igen och fortsättning följer.. Bicc’s Gabrielle gjorde första starten för oss och det blev en 2:a plats och hon kommer att gå framåt med det här loppet innanför västen. Pater Pontus behövde också ett lopp i kroppen och fick ett fint lopp som resulterade i en 4:e plats med full fart över mål,han passar vi nästa gång! Donna Dreamcatcher gjorde det bra ifrån kön som 3:a och hennes långspurt sista 700 visar att hon höjer sig för varje start. Amiral Godiva fick ett fint lopp och blev 3:a och han får starta på nu så kommer säkert en vinst inom kort. Adam C.K i samma lopp var vi lite osäkra på formen men efter en smygare av Timo så spurtade han vasst till slut som 6:a och visade att formen är tillbaka.

Micke

Leave a comment