BRIONI ÅRETS HÄST!!!!

jan 15, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

VI VANN ÅRETS HÄST 2011 MED BRIONI!!!

Vi hade en lyckad helg i Göteborg och inte minst då vi tog hem Årets häst 2011 på travgalan. Brioni vann utmärkelsen överlägset och man kan bara hålla med,efter ett sådant år som han hade så ska man bli det.

Igår så fortsatte framgångarna även på banan och det var Photofinish F.H. som säkert kunde vinna V4-3 efter ha spurtat fint sista 500. Vi gartulerar Per & Ing-Marie Isaksson till vinsten! Bloom Boko började jag få en känsla för under dagen och efter en fin värming så steg förhoppningarna. Men efter ha hamnat i 4:e utvändigt från sitt bakspår så gick det inte att ta något till slut då ledarparet ångade på och vinnaren gick 13,5/1640! Bloom höll farten mycket bra och gick 14,3 som 5:a och det är bara att konstatera att spårlottningen hade en avgörande faktor här. Crowne blev 2:a igår och visade att han är riktigt på gång nu. Han var väldigt nära att skölja över dom från start men efter 75 meter så började han tveka och Jocke fick börja om med laddningen och då hade Björn Goop fått dit benen så vi fick backa ner i 3:e inner. Tyvärr så var ledaren inte bra och det blev strul in på upploppet när alla var trötta runt omkring Crowne men Jocke hittade en lucka och körde sick sack sista 200 och störtdök till 2:a priset. Tyvärr så hade vinnaren fått ett fösprång som inte gick att ta in men vi är jättenöjda att Crowne fungerade fullt ut och travade som en klocka. Vi tar dom i finalen istället 😉 Mostwanted Diamant fick dödens i sitt lopp och han pallade inte det psykiskt och tappade in mot mål,han får komma igen.

Liverpool-Stoke 0-0 !!? Dom får rycka upp sig nu! 🙁

Imorgon kör vi på Halmstad med ett par intressanta hästar från stallet men mer om det imorgon.

Trevlig söndag!

Micke

Leave a comment