V75 i Halmstad.

dec 31, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Här ser ni Bloom Boko och hon gör debut på V75 idag i den 5:e avdelningen. Hon var lite sämre senast och det var nog sviter efter några täta starter som gjorde sig gällande där. Hon känns fin igen och ska kunna vara bland dom tre med en vettig löpning. Strong Boy DE är med i Gulddivisionen och har ett fint 5:e spår bakom bilen. Den korta distansen är 0ckså en fördel så han känns given på lappen och skulle han komma till spets så stiger chanserna.

Jocke är idag ersatt av Flemming Jensen då influensan slagit till. Flemming blir en bra ersättare och vi kommer att ge honom all den info han behöver om våra hästar.

Brioni,Roxa Sisu och Rico Follo knallade 21/2100 på ett fint sätt igår och alla tre såg löpglada ut med svansen i vädret.

Micke

Leave a comment