Dubbelseger igår!!

dec 14, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Vi tog lite överraskande en dubbelseger igår och även om vi trodde att MT Hanna Montana (Pine Chip) var färdigjobbad och vår bästa chans under kvällen  så är det en 2-åring vi snackar om och vi ville ligga lite lågt,men hon suddade ut alla frågetecken direkt från start genom att enkelt spetsa. Väl där så var hon bäst och vann säkert med lite krafter i behåll. Kul att visa upp en fin 2-åring och vi gratulerar På Landet AB till segern! Vår andra vinnare var snygge Pling Plong som för Timo Nyman spurtade mycket bra i spåren till en enkel vinst. Han smög invändigt i det hårda tempot och när väl attacken sattes in 500 kvar så bet det som sagt mycket bra och ägaren Anders-Syd Buss kunde sitta på resturangen och njuta!! Grattis Anders!! 🙂 Mostwanted Diamant var ute i samma lopp som Pling Plong och han föll verkligen med flaggan i topp när han blev 3:a. Jocke ville fram och överta ledningen när hans rygg försvann i andra spår och det kostade 14,6 första varvet(!) på den skitiga banan. Han såg ut som en vinnare länge men fick ge sig sista biten och får med beröm godkänt! But Why gillade inte den lite stumma banan och tappade travet i sista sväng och galopperade,han får komma igen.

Rico Follo och Dunder Pointer ser fina ut för dagen och tränade tillsammans idag med spänstiga steg. Dunder är med på tisdag på Jägersro medans Rico får vänta ett tag till.

Ha det så bra!

Micke

Leave a comment