Mr Pellegrino vann busenkelt Klass 2!

okt 30, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det blev en enkel seger i Klass 2 för Mr Pellegrino som kunde dirigera loppet från start till mål. Vi var lite inne på att många skulle ladda från start i loppet men när starten gick så skickade Jocke iväg Pelle direkt och dom andra var chanslösa att ta en längd på honom. Han var klart lugnare igår och därför gick det att ladda rejält med honom och han är inne i en bra period nu. Nu väntar det en final på Solvalla som vi ser fram emot. Stort grattis till Syd Buss som äger!! All American Candy blev fast med allt sparat i 3:e invändigt som 6:a och såg läcker ut. Yoggi Hornline kom inte ner i banan från start utan fick backas sist och då var loppet över. Nu spurtade han fint till en 5:e plats och behåller den fina formen så han får starta på. Rico Follo nöp i galopp direkt när bilen släppte så han får vi anmäla så fort som möjligt igen!

West Bromwich-Liverpool 0-2! Målskyttar: Adams & Caroll!

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment