Lunden idag.

okt 16, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Idag åker vi över sundet för att tävla med tre hästar och vi har lånat in toppkuskar till oss då Jocke är i Hamburg och kör ett större lopp med Strong Boy DE. På Lunden har vi Eklas Superpeach som fick ett tungt lopp senast men som säkert kommer att göra det bättre idag. Eliki har fått ett smygläge här över 1600 meter och hon får kämpa om en plats i första hand. Vi avslutar med vår bästa chans och det är Alfa Dream. Han vann senast och gjorde det bra och han borde ha en vettig chans att vinna trots att jag inte känner till motståndet så bra.

I Hamburg har vi som sagt Strong Boy DE och han har lottats till spår 5 i sitt försök och nog borde han vara bland de 4 som går till final. Han har toppform så lite chans har vi att ro hem hela potten!

Discovery Håleryd har lämnat stallet.

Nära att Liverpool slog Manchester U igår!!

Ha en skön söndag!

Micke

Leave a comment