Elaine vann igår.

okt 5, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Marie Ullerup Hansen kunde i gårdagens damlopp styra in vår Elaine till en enkel seger efter en snygg styrning. Elaine har hittat en fin form nu och närmast för hennes del blir Breeder’s Crown i Gelsenkirchen i början av November. Pling Plong låg på lite för hårt i rygg på ledaren och mattades något sista biten och slutade 4:a. Yoggi Hornline blev 3:a och gjorde det bra och han får starta på under hösten. Jill Brodda galopperade stort i starten och reparerade jättebra till en 4:e plats på 17;5/2140. Splendid Value gjorde det bra från ledarryggen som 3:a men har sett b’ättre ut så nu väntar en genomgång av vår veterinär. Mr Pellegrino i samma lopp blev bryskt överkörd så den här starten är bara till att glömma. Out Loud galopperade på upploppet som 5:a och blev diskad men hade hamnat på en hög 16-tid och det var ett steg i rätt för den här hästen. Han får komma igen en annan gång.

Staro Fortune är ny i stallet.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment