Åskbollen Hornline vann igår!

okt 11, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Åskbollen Hornline (bilden) tog sin första seger igår på Halmstad och det blev mycket enkelt till slut efter flera av motståndarna gjort bort sig med galopp. Han behöver dock inte be om ursäkt för vinsten, för igår var han smällfin och alla tendenser till att vilja springa hem och bromsa var borta,fortsättning följer. Vi säger grattis till Palle och Stockis!! 😉 It’s Thyme visade i 2-års loppet att hon är en klok och förnuftig häst när hon från sitt svåra 5:e spår i volten trampade iväg som en gammal häst. Hon slutade 2:a på 18,7/1640 och får med beröm godkänt! Zippora Rich fungerar inte för dagen så vi får se vad vi hittar på med henne. Ekesås Kingston hade en dålig dag på jobbet där nerverna tog överhand. Det blev en stor galopp efter 200 körda och efter det fick han gå ett 15-varv för att behålla formen,han kommer igen.

Micke

Leave a comment