Åby Ikväll.

okt 27, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Ikväll åker vi till Åby med två och båda ska med lite klaff vara bland de tre men att vinna blir nog svårt. Photofinish F.H. har fin form och ett bra smygläge här men vi möter General Flax som nog blir svårslagen. Åskbollen Hornline vann senast mycket enkelt och har fin form. Kommer han till från sitt bakspår så kan han duga men det krävs som sagt klaff!

Roxa Sisu har gjort det igen!! Hon blev 2:a igår i Breeder’s Crown semifinalerna och blev därmed klar för final nästa lördag i Eskilstuna med hela 1 miljon till vinnaren!! Bra gjort av häst,kusk och inte minst skötaren Johanna! Lady Montechristo blev för vass i 3:e inner och pullade bort alla krafter där så hon får ladda batterierna nu ett tag så får vi komma igen.

Filur Sund visade upp sig från sin bästa sida på Jägersro idag inför alla nya delägare. Han fick knalla 24/2100 på lätta hovar och den här pampige 2-års hingsten e.Juliano Star ser ut att vara något extra!! Fortsättning följer…..

Mvh Micke

Leave a comment