Yoggi Hornline vann!

sep 5, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Stallet hade en bra Derbyhelg med bra prestationer på dom flesta men det vara ”bara” Yoggi Hornline som vann. Han vann busenkelt efter ha fått en smörresa i 2:a utvändigt och kunde vänta med attacken till mitt i sista sväng. När han kom in på upploppet så gled han enkelt förbi och vann med med krafter kvar på 15,0/2140a. Vi gratulerar Yoggis Vänner!! 🙂 Dunder Pointer gjorde ”comeback” och gjorde det mycket bra när han blev 2:a på 15,7/2140a och visade vilken fin häst han är. Alfa Dream gjorde en förbättrad insats men vi är fortfarande inte nöjda med honom för han kan bättre! Nu blev han 2:a så vi får hoppas att han kommer mer och mer. Igår så gjorde både Roxa Sisu och Strong Boy DE topprestationer i sina lopp. Roxa var ute i tuff omgivning och mötte för första gången äldre hästar på elitnivå och hon kämpade jättebra efter en snygg styrning av Jocke till ett 2:a pris på 12,0/1640a bakom omöjlige Staro Divine,mycket bra gjort! Strong Boy satt långt bak och levererade en kanonspurt som 4:a på 10,9/1640a endast 1,5 längd bakom. han är klart på gång nu och ska passas nästa gång. Discovery Håleryd håsade jag upp i intern-tv men tyvärr så kunde han inget från kön. Något stör hästen och det får vi reda ut innan vi anmäler nästa gång. Sonof  Montechristo gjorde en ruggig upphämtning igår när han tog igen en stor galopp till en 4:e plats så honom ska vi bevaka nästa gång!

Vi passerade 10 miljoner i inkörda pengar i helgen! Vi ångar på!!

Vi fick reda på i veckan att alla andelar i Marimba Rhyme är nu sålda och det är vi glada för. Då vill vi passa på att hälsa alla delägare välkomna till Stall Lövgren och vi får hoppas att hon fortsätter klättra på den fina träningskurvan hon är inne på nu och blir lika bra eller helst bättre än syrran Nursery Rhyme ;-)! Hon jobbade  24/1600 i förra veckan på ett fint sätt och vi fortsätter att förbereda henne för kval i den takt som passar henne.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment