Spår 3 och 6 för Brioni!

sep 12, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hejsan!

Vi blev lottade till spår 3 och 6 med Brioni i årets upplaga av Åby Stora Pris. Ett klart dugligt spår och det ska bli väldigt spännande såklart. Brioni ska gå sina sista finslipande intevaller idag inne på Jägersro och jag hoppas det är en nöjd Lövgren som ringer mig senare idag! 😉

I fredags så gjorde Mr Arkansas Rose ett bra lopp när han satt fast som 2:a på 17,2/2140 och han vinner med lucka så honom får ni passa nästa gång. Skönt att han visade att debuten då han blev 5:a bara var en tillfällighet. Det är en rejäl och maffig häst som nog kommer att duga framöver. Ekesås Topgear svarade för en bra insats när han och Timo Nyman blev 3:a på 14,8/1640a och det var skönt för hästen att få ett normalt lopp den här gången och att han fick spurta sista 400 på pigga ben. Han är på gång igen och får starta om ett par veckor igen. Häggenäskejsaren galopperade tyvärr i första sväng men gick faktiskt bra efter och visade 15,8 ett varv  så även han är på gång nu. M.T. Helenhoneybun kvalade in på 22,4.

Crown Brodde har lämnat stallet.

En annan som lämnat stallet är Ola Frisell. Han ska flytta hem till Karlstad med sin sambo Anna Rönning och han är ruggigt saknad nu ska ni veta. Det är mycket sällan man möter en så ung kille med båda fötterna på jorden och som är så fantastiskt trevlig och otroligt rolig. Han kallades ”Super-Ola”  och det var för hans goa inställning till jobbet och hans sjuka humor. Vi vill önska honom lycka till hos sin nya arbetsgivare men det räcker med en liten liten liten hint om att han vill komma tillbaka så fixar vi det,fattar du Ola???

Ha en go dag!

Micke

Leave a comment