Jägersro ikväll!

sep 20, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hejsan!

Ikväll så startar vi Roxa Sisu igen och den här gången i ett Diamantsto-försök. Hon har belastats med 20 meters tillägg men som det känns så gör det inte så mycket. Det kan kanske bli långt fram men samtidigt så är hon såpass vass bakifrån så vi tror ändå på bra chans. Vi har formhästen Coktail Will till start och han har gjort det väldigt bra såhär långt. Lite knepigt läge då jag inte tror han kan hålla upp ledningen men en häst med två raka måste med på lappen. Adam C.K. är käck och gör alltid vad han kan men möter idag ett par som är för bra så är han bland dom 4 första så är det bra gjort. US Hans Twietel (3h. Juliano Star) kvalar idag.

Igår så gjorde våra hästar det bra ifrån sig. Ekesås Kingston blev 2:a på 16,8/2140 och visade att han är på rätt väg. Pater Pontus fick gå för tidigt för att det skulle passa honom perfekt men frågan är om det inte ändå hade gått att vinna utan den punkteringen han fick efter 200 körda. Han är i bra form och vinner när som helst! Jill Brodda fick dödens igen och kämpade på bra som 3:a på 18,0/2140a och kommer mer och mer. Eliki var inte som bäst plus att det strulade i loppet så den här starten glömmer vi!

Vi har några hästar som jobbat fint igår och idag. Igår körde vi med Åsne Hornline och Tamina Silas och båda såg fina ut när dom drog på i 15-tempo och speciellt  Åsne som bara är 3-år och endast har en start innanför västen,passa hene nästa gång! Idag så kutade Lover Shade och Rapsodia Laser 18/1600  på pigga ben och det var ett klart plusjobb för båda. Fina Bloom Boko (Cantab Hall) är äntligen på gång igen och idag blev 19/1600 i snyggt och prydligt trav. Hon gick tillsammans med But Why som även han är på gång efter ha haft en hovbensfraktur. Rolig dag idag!! 😉

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment