En Dubbel igår!

sep 14, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hejsan!

Det blev en oväntad dubbelseger igår och det var Splendid Value med Timo Nyman som trots spår 12 på kort distans hittade rätt ryggar och kunde efter en rejäl finishkörning sätta nosen först. Bra gjort av både kusk och häst och för besväret fick Stall Value Line 40.000:- och segertiden blev 14,9/1640a. Vår andra vinnare blev Mr Pellegrino som med jocke hittade fina ryggar och tackade för det genom att spurta fint till seger. Han är högkapabel den här killen och kan vi hålla honom i det här fina formen så kommer det fler vinster. Vi gratuelerar Anders ”Syd Buss”! 🙂 Giaconda blev för stressad igår och kunde inte göra sig själv rättvisa utan la bort alla krafter genom att pulla kraftigt under loppet. Pling Plong fick en tuff comeback och han var inte jobbad för att redan nu springa 14,5/2140a som vinnaren nu gick,han får komma igen och kommer säkert att ha nytta av det här loppet. Alfa Dream värmde 07/300 meter och visade att han kan och är en fin häst men när han ser dom andra hästarna under loppets gång så kan han ingenting utan har glömt bort vad han ska göra och springer mest och gnäggar. Den dagen han slutar att foka på andra hästar och inte vara så orolig är han en klar vinnare,men när det blir vet vi inte.

Lover Shade är äntligen på gång igen och 24/2600 var ren jogging för honom igår. Han gick tillsammans med Bloom Boko som även hon ser riktigt fin ut för dagen.

Top Kapi har lämnat stallet.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment