Coktail Will tog 3:e raka!!

sep 21, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

På bilden ser vi nöjda herrar och inte minst herrarna i mitten som äger Coktail Will som igår tog 3:e raka segern sedan han kom till oss. Han fick en resa som sista häst nästan hela vägen och lägg då till det dåliga temot som missgynnade oss men in på upploppet så bet hans speed väldigt bra och han vann med en längd på 13,3/1640a. Bra gjort och vi gratulerar Lennart Sjölund och son!

Roxa Sisu valde Jocke att köra fram i dödens med när tempot bedarrade och tyvärr så kunde hon inte hålla undan från den som satt i 2:a utvändigt utan blev slagen med en längd som 2:a på 14,4/2160 men får ändå godkänt. Adam C.K. gillar jag och då hans fina inställning. Han spurtade rejält som 3:a och han börjar närma sig en seger nu!

Idag startar vi två på Solvalla.

Lopp 1 Lady Montechristo– Har inte startat på ett tag men jobbat fint en längre tid. Hon kommer väl förberedd och vi hoppas på en finalplats.

Lopp 2 Beauty di Quattro– Har ett dåligt läge och borde få svårt att räcka till här ifrån.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment