Blandat.

sep 1, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

I tisdags så blev det hyggliga resultat och glädjande var att nye Utah Hornline spurtade bra som 2:a och såg ut att tycka det är roligt att springa och känslan säger att han vinner lopp snart! Jetblue Volo fick en för dryg sista sväng med dåliga ryggar så han spurt till 3:e platsen var bra och vi hoppas på bättre spår nästa gång. Adam C.K. hamnade i dödens efter 500 meter och i det höga tempot som blev gjorde att han blev trött och slutade 5:a. Vi kvalade MT Hanna Montana (2s e.Pine Chip) på 21,8 och det här är en häst som rör sig otroligt fint och lätt. Out Loud kvalade också och han gick 18,5.

Nu är vi igång ute på Hyltarp i Svedala och det känns riktigt bra det här. Vi har 15 hästar där just nu men det lär fyllas upp med unghästar under hösten. Är ni nyfikna så får ni ta en tur ut och kolla läget.

Imorgon startar vi tre från stallet när Jägersro kör lunchtrav.

Lopp 4 Amiral Godiva– Tränar fint efter behandling och ser fin ut,platsbud på läget.

Lopp 7 Alfa Dream– Fin i provlopp och visade lite bättre kämpatakter då men måste även visa det i lopp innan vi spänner bågen!

Lopp 11 Jill Brodda– Fin 3-åring som tränat fint inför detta- Läget gör att det blir svårt men klaffar det så är hon med dom.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment