Halmstad ikväll.

aug 15, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Idag så har vi kört lite i Halmstad och en som ryckt upp sig rejält är Mr Arkansas Rose som tillsammans med Häggenäskejsaren sprang 21/1600 på den tunga banan som bjöds. Båda såg fina ut och närmar sig start med stormsteg. MT Helenhoneybun och Quick Set knallade ett lugnt jobb och det blev 26,5/2100 och här var tyvärr inte Quick att känna igen,han får komma igen. Puerto Acosta knallade 25/1600 på pigga ben och sköter sig perfekt. Hon gick tillsamman med Marimba Rhyme som också såg fin ut. Pixi Vang landade på 24/2100 och rörde sig klart mycket bättre idag och hon får träna på ett tag till innan vi kvalar. En som är läcker är fine Filur Sund som i en lunkande stil joggade 33/2100 utan att förta sig såklart. Han har lite ”starquality” den här killen!! Oduya Bob gick tillsammans med Filur och skötte sig bra men ligger lite efter så han får träna på.

Ikväll så har vi endast All American Candy till start i lopp 7 och dessutom från spår 12! Vi ligger lågt helt enkelt och kan han vara 3-4:a så är vi jättenöjda.

Liverpool mäktade bara med 1-1 mot Sunderland vilket jag fått höra,men vi kommer igen! Vilket snyggt mål av Sebastian Larsson!!!!

Nästa vecka testar vi ett par i Derbyuttagningarna. Det är Gaius R.A. och Mr Pellegrino i hingstarnas uppgörelse och Roxa Sisu i Stoderbyt. Yoggi Hornline har en hygglig chans som det ser ut motståndsmässigt att gå till final i K.G. Bertmarks Minneslopp med hela 200.000:- i förstapris,Marie U Hansen ska sköta tömmarna i detta amatörlopp.

Pater Pontus tränar riktigt fint!

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment