Vi satsar på en ny gård!

aug 13, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev inga toppresultat igår på Vaggeryd och det började med Ekesås Topgear som gjorde comeback och fick omgående dödens i 15-tempo. Det blev för tufft för honom och han blev trött in på upploppet. Nu är han igång iallafall så får vi försöka hugga dom nästa gång istället. Flip a Coin blev det verkligen allt fel för. Hängandes i 3:e spår i första sväng och när Jocke gasade till för att överta dödens så blev han utsvarad av en häst som nog skulle haft rygg istället och så var den dagen förstörd. Han får också komma igen. Carlotta BE gick hyggligt som 3:a men hon var kanske inte lika fin som tidigare så vi ska kolla upp henne innan nästa start.

Uppladdningen mot Sundsvall Open med Brioni går som planerat. Han känns pigg och löpsugen så vi ser fram emot loppet med lite tillförsikt!

Vi har gjort en satsning för våra unghästar genom att hyra en gård utanför Malmö. Det är Hyltarp som ligger i Svedala som vi gjorde klart med i veckan och det känns som ett stort steg framåt i utvecklingen för vår unghästverksamhet. Där finns det massor med hagar,rakbana och en fin rundbana. Vi drar igång där ute runt 1 September och vi är ruggigt taggade inför detta!

Liverpool-Sunderland idag kl 16…lätt vinst för Liverpool  3-0!

Ha en skön lördag!

Micke

Leave a comment