Brioni från bricka 2!

jul 20, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Igår så var det spårlottning till Hugo Åbergs Memorial för Brioni och vi hade turen med oss den här gången och drog spår 2! Loppet innehåller flera kanoner men vi har fått läget och vi har definitivt en kanon!!

Igår så hade vi ett par som gick bra. Naughty la Marc gjorde sitt livs lopp och blev 2:a på ett imponerande sätt och gick 13,4/1640a. Adam C.K. debuterade med en ära. En liten galopp från start som vi lägger på orutinkontot men hans upphämtning till 6:e platsen var bra. 16/1600 efter galoppen visar att farten finns. Golden Libra fick dödens i tufft tempo och det blev för bra. Han blev lite trött till slut och blev 5:a och han ska få slippa dödens nästa gång! All American Candy drog till spets och höll godkänt,inte mer. Han blev lite väl trött in på upploppet och det kanske är så att han är en renodlad sprinter. Eklas Superpeach blev 3:a och det syntes att det har blivit täta starter för honom,han var lite väl seg när spurten skulle dras upp. Han får en extra vecka vila innan det blir dags för en ny start.

Mahagony och Naughty la Marc har lämnat stallet.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment