Trevliga jobb i Halmstad.

jun 23, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Vi körde fort med ett gäng i Halmstad idag och det var fina jobb rakt igenom. Nora Sisu,Häggenäskejsaren,Adam C.K.  och Zippora Rich gick fint i tusen meters intervallerna där dom landade på 22 och 19,5. Häggenäs närmar sig kval med stormsteg medans Adam och Nora snart hamnar i startlistorna. Sugar D.E. och Open Straight fick lunka 25/2100 i trevlig stil och båda får träna på ett tag till innan det är dags för större uppgifter. Pixi Vang håller stilen och var lika fin som tidigare i sina intervaller och det är glädjande.

Yason Boko är på gång igen och ska starta. Han känns strålande och vi har några lopp vi tittar på men inget är bestämt än vart vi åker. Även Strong Boy DE har fått en liten paus och har tagit vilan på bästa sätt. Han känns laddad och även han lär hamna i startlistorna inom kort.

Ha en trevlig dag!

Micke

Leave a comment