Snygg dubbel i Kalmar!

jun 18, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en snygg dubbelseger igår när vi gästade Kalmar. Först ut var 3-åriga Giaconda (Timberland) som vann säkert efter fått attackera hastigt sista 600 kvar och sköljt över sina motståndare. Hon fick lite mjölsyra till slut men det var ändå ingen fara för segern och hon vann på 19,2/2140 och det är Günter Herz som äger. Yoggi Hornline fullbordade vår dubbel och han är väldigt knepig i humöret då han blandar och ger i prestationerna men igår så var det en tiger mellan skalmarna. Han var riktigt taggad och han såg ut som en vinnare redan 700 kvar och segertiden blev fina 12,4/1640a och han belönades med 40.000:- och vi gratulerar Yoggis vänner!! Nya Old Fashion Speed fungerade inte lika bra som i sista jobbet och det blev galopp,vi får ta nya tag med honom. Lady Montechristo fick en fin resa i ryggar och när Jocke ”ställde” på 600 kvar så bet det riktigt bra och det såg ut som att hon skulle segerstrida men av någon konstig anledning så började hon slå i sulkyn in på upploppet och tappade all fart. Lite surt och vi har ingen riktig förklaring till detta. Hon slutade 4:a och vi får komma igen även med henne..

Idag vinner Yarrah Boko!!

Ha en skön lördag!

Micke

Leave a comment