Jägersro ikväll.

jun 21, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi har det lugnt ikväll med endast en till start men han har chans. Hästen jag talar om är Splendid Value i lopp 7 och det är toppform på honom. Här får han en fin resa från sitt fina spår och han ska ses med vinstchans!

Vi kör snabbjobb med några fina hästar under dagen så jag återkommer senare och rapporterar!

Strong Boy DE och Kundun Östervang gick ett fint jobb på Brodda. Dom två krigarna gick 21,5/2600 med 14 sista 500 och båda är redo för start! (Uppdat. kl. 10.15)

Roxa Sisu genrepade inför Stosprintern på måndag med att gå ett fint jobb tillsammans med Naughty la Marc som även han ska starta på måndag. Båda knallade enkelt en 16-runda till slut och verkar vara i fin form. (Uppdat. kl. 11,30)

Crowne och Jetblue Volo fick gå en 17-runda i sitt sulkyjobb och det gjordes på bästa sätt! Brioni har vi dragit igång igen och han var superfin idag,pigg och glad så nu börjar vi uppladdningen mot Åbergs!! Yougvarenneeden ser också lysande ut för dagen,han är det bra klipp i nu. Några jobb till sedan är det dags för ett litet test. Nye Gaius R.A. såg läcker ut och kommer att bli ett intressant tillskott i ”startelvan”! Plus Two och Recation är också på gång. Båda kommer mer och mer och är snart redo för att anmälas igen. Golden Libra ska ut på söndag i ett lärlingslopp och dagens jobb sa att han kommer att göra en bra prestation där. (Uppdat. kl. 13,20)

Ha en trevlig dag!

Micke

Leave a comment