Halmstad ikväll.

jun 27, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi har rätt fina hästar ute i Halmstad ikväll men det saknas inte motstånd!

Lopp 1 Carlotta BE– Hygglig sist och ska kunna rekordsänka en bit till,platschans!

Lopp 4 Roxa Sisu– Bra läge och är lite vässad till detta. Får en bra resa och ska ha lite chans.

Lopp 7 Jetblue Volo– Fin häst som kommer allt mer och mer. Bra emot ikväll så tar han en plats är vi nöjda.

Lopp 9 Gordonston- Kapabel kille som jobbar fint och som ska kunna segerstrida felfritt. Grumetti- Uselt spår men har bra fart,slår normalt inte Gordonston.

Lopp 10 Pling Plong- Bra sist och vann mycket lätt. Kan vara en rysare idag då jag tror han är bortglömd.

Lopp 12 Naughty la Marc– Rätt bra form och har fått ett fint läge här och vi tror han är gynnad av distansen. Han är ett bud!

Igår så hade vi en hygglig dag i  kalmar även om det inte blev någon vinst. All American Candy knallade 13,4/1640a och fick inte vinna!! Han blev 2:a från ryggen på ledaren och hade vinstkrafter kvar. Zoesja Kievitshof blev 4:a efter en invändig resa och hon kämpar på hyggligt i loppen. Crowne fick det inte att stämma i loppet efter ha värmt strålande. Det blev passgång och galopp i första sväng och vi kan bara konstatera att han inte hade sin bästa dag på jobbet men han kommer igen! Amiral Godiva gjorde det bra som 2:a från spets men han har lite förbrytar fasoner i sig. Han är rädd för mycket under en tävlingsdag och igår så var det skuggorna i sista sväng som var hemska. Detta gjord att Jocke valde att skärpa till honom 400 kvar vilket gjorde att Untersteiner fick luckan från ryggen och spurtade förbi till slut. Han blir bra när han är färdig. Golden Libra värmde fint men till loppet så blev han rullig och tyvärr så gick inte galoppen att undvika,han startar snart igen.

Quick Set och Puerto Acosta gick fint och prydligt idag på banan och det blev 25/1600 på lätta fötter.

Ha en skön dag!

Micke

Leave a comment