Fina jobb inne på Jägersro!

jun 8, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Discovery Håleryd och Old Fashion Speed gick ett kanonjobb idag och båda landade på 15,5/1600 med krafter sparade. Det här är två fina hästar som säkert kommer att få en fin sommar och båda ska starta inom kort.

Igår så gick det ingen vidare på Jägersro. Alfa Dream har massor inombords men fokuserar på fel saker och igår var inget undantag när han sprang ”bakom” bettet hela loppet. Nu blir det kastration och det kommer göra honom gott. Pavie Vang galopperade efter 50 meter så var den dagen förstörd och vår andra häst Crown Brodde har lite för stora problem med sina ben och kunde inte hänga med i det tuffa temot. Sonof Montechristo gjorde det hyggligt som 4:a i sitt lopp men inte mer. Han borde vara bättre och vi ska nu dra upp träningen lite så att vi får honom lite rappare. Ingen rolig dag på jobbet men vi måste gå igenom sådana dagar också…

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment