Beauty di Quattro vann igen!

jun 3, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Igår på Jägersro kunde vi inkassera en seger och det var Beauty di Quattro som säkert vann från dödens på 17,1/2140 och med 14 sista varvet. Hon är inte så tokig den här damen och hon lär vinna fler lopp. Eklas Superpeach var för stressad både i värmning och i lopp så han kunde inte hushålla med krafterna och mjölksyran kom,så vi får komma igen med honom. Fayence fungerade inte igår igen utan galopperade 300 kvar och han fortsätter att sätta griller i våra huvud. Crowne gjorde sitt bästa lopp hos oss när han blev 2:a på 14,5/2140a bakom en häst som för dagen var för bra. Crowne har V75 potential och vi lär nog se honom där inom kort. Jetblue Volo gjorde en fantastisk insats när han från spår 12 på kortdistans blev 3:a på 12,3 och detta via 4:e spår i sista sväng. Han närmar sig en vinst med stormsteg så jag får borra ner mig i ”propparna” och leta upp ett smarrigt lopp!

Ikväll ska vi fira Elitloppsvinsten med vår personal på Granliden och det är givetvis jag som är ”grillmaestro”!!!

Ha en underbar fredag!!

Micke

Leave a comment