All American Candy vann i Halmstad!

jun 10, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev en ”pinne” igår när All American Candy vann enkelt sitt lopp på 18,2/1660. Han fick ett lopp i ryggar och när det återstod 600 kvar så tryckte Jocke gasen i botten och bara försvann från övriga. Visserligen ett billigt lopp men ingen skugga över hästen som visade att han är tillbaka igen. Zoesja Kievitshof blev 5:a och här spelade den skitiga banan henne ett spratt. Normal sett så skulle hon varit i striden här och hon får försöka ta dom nästa torsdag istället. Carlotta BE var hygglig i sin debut från spets som 3:a. Hon ser fin ut den här märren och jag är säker på att hon kommer att bli vassare nästa gång och hon vinner lopp inom kort!

Nora Sisu (3s. e.Ken Warkentin) visade äntligen lite framfötter i jobb och kutade 17 ett varv busenkelt. Några fina jobb till sen kan vi nog tävla. Nya Rico Follo (Gentle Star) gick sina första intervaller idag och såg fin ut. Han är såklart en spännande häst som vi hoppas ska få kul med. Poseidon C.L.O. och Plus Two knallade enkelt 21/1600 på ett övertygande sätt.

Vi stod över Kymi GP i Kouvola nästa helg av den enkla anledningen att vi vill ge Brioni mer tid!

Ha en skön fredag!

Micke

Leave a comment