Brioni på väg….

maj 20, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Nu är Brioni då på väg till Gävle med sin skötare Francois och alla förberedelser har gått enligt planen. Han känns snuskigt fin och ser fit ut i kroppen så man kan säga att det lyser form om honom. Det ska bli spännande att se vad han kan göra imorgon och min känsla säger att han nog är bäst och vinner loppet! 😉

Lover Shade var inte sig lik igår på Åby. Han spetsade enkelt och fick bestämma tempot men redan 600 kvar så var det tomt i tanken och han blev trött. Tyvärr så är det återigen något som stör hästen och vi hoppas bara inte att hans allergi problem kommit tillbaka. Vi kollar givetvis upp honom i dagarna.

2-års stona M.T. Helenhoneybun (e.Cantab Hall) och Quick on the Draw (e.Varenne) går premielopp på tisdag. Det är bara ett par av våra fina unghästar som vi har i ladan och det ser ljust ut och det är frågan om vi haft finare unghästar någon gång! It’s Thyme (Dream Vacation) är ett annat A-barn som gör allt rätt och ligger på 25-fart för dagen och gör det som många andra väldigt lätt.Andelshästen Marimba Rhyme (Credit Winner) är en flygmaskin och för er som är sugna på en andel så är det inget att tveka på. http://www.stallkenny.se/Andelar-Till-Salu-Joakim-Loevgren.html ..där han ni adressen om ni är intresserade. Vi har som sagt flera fina och jag återkommer med dom….

Youngvarenneeden (Varenne) är på gång igen och vi börjar öka trycket nu på honom.

Ha en bra dag!

Micke

Leave a comment