Brioni mot Gävle!

maj 15, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Idag anmäler vi Brioni  till Gävles guldfinal med hela 500.000:- i första pris. Hoppas vi har lite flyt i spårlottningen!

Idag är det även Tingsryd som gäller och vi åker dit med två hästar. Gordonston är en blivande topphäst tror vi. Han har det mesta men saknar rutin precis som sina konkurrenter och sköter han sig och visar det han kan så kan det gå trots spåret men i första hand så säger jag platschans. Domino Eson har också ett iskallt läge med spår 8 bakom vingen. Han har ingen toppform så därför ligger vi lågt. Detta blir hans sista start hos oss för han åker hem till Österrrike imorgon.

Imorgon kommer det lite mer om vad som hänt i stallet under de senaste två veckorna…

Liverpool-Tottenham kl.17 idag…..3-1!! 1,95 i odds på svenskaspel =)

Ha en skön söndag!

Micke

Leave a comment