Brioni bra 4:a i genrepet!

maj 22, 2011   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Det blev ett 4:e pris för oss med Brioni igår och det är väl klart att vi är missnöjda med placeringen men vi tycker ändå att hästen svarade för en bra insats från det svåra läget. Loppet blev först och främst inte alls vad man kunde tänka sig. Startkanonerna som skulle göra upp om spetsen gav upp och körde bara 50 meter för att det var så många som var snabba innanför och när även Oracle galopperade ja,då kunde Wellino Boko lite otippat glida till ledningen och vi som hoppades på 07,5 första 500 stod där med lång näsa! Det blev ett lopp som från 3-400 körda gick långsammare och långsammare så 750 kvar så var Jocke tvungen att göra något och styrde på. Det bet väldigt bra för Brioni och enligt en del klockor så gick han 08.8 sista 700 i spåren och det är bra det! Han landade på 11,2/1609a och vi ska vara ärliga också och säga att det där med skor var ingen hit. Han slog sig både fram och bak vilket han aldrig gör så vi vet att det blir en annan Brioni nästa söndag utan skor och framförallt med det här loppet innanför västen! Nu hoppas vi på lite tur den här gången när dom drar spåren i eftermiddag.

Ha en skön söndag!

Micke

Leave a comment