Sevilla ångar på…

okt 12, 2022   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Kapable Sevilla (Ready Cash), nu tio år gammal, tog under onsdagens tävlingar på hemmabanan hand om Oktoberpokalen, ett lopp utskrivet för högsta klassen, över 2140 meter.

Sju kände sig kallade, tre kom inte till start, och vips var de bara fyra kvar, men det var fyra duktiga hästar men bäst denna kväll var Sevilla som efter en tuff inledning var den som tog tag i stafettpinnen.

– Han gör alltid sitt bästa, men under de varmaste månaderna på året tvingas han springa på de allra bästa så nu är det av naturliga skäl lite mer moderat motstånd, vilket passade oss fint, berömde tränare efter loppet.

Sevilla har nu passerat 2.500.000 kronor och gör det samma kväll som Stall Lövgren kliver över 11.000.000 kronors gränsen!

Wm

Leave a comment