Lätt seger på dubbeln…

apr 20, 2022   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Global Best Lover (S.J.’ s Caviar) på lång distans för andra gången och utan skor på hovarna visade under tisdagskvällen upp sig från sin bästa sida sida när han tog en säker seger i ett lopp ingående i Dagens Dubbel.

Favoriten Invisible Sun gjorde tidigt bort sig och det löste sig bra trots ett bakspår och när sedan hårt betrodde Velten Revenge signalerade angrepp så lyfte man ut Global Best Lover och övertog kommandot. Ett vinstgivande drag vilket gjorde att femåringen kunde inkasserade seger nummer två i karriären.

– Han har ryckt upp sig på slutet, tror att det hänger ihop med kastration, och idag var han klart till sin fördel, berömde Joakim efter loppet.

13 sista 800 gav ägarna T.Funchs Enterprise 35.000 kronor.

Wm

Leave a comment