Dubbelseger i V75…

apr 10, 2022   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Det var bra laddat inför V75-tävlingarna på hemmaplan och det blev två segrar på kupongen och flera starka prestationer.

Först ut var Lady Beluga (S.J.´´ s Caviar) som i Diamantstoet precis lyckades försvara sitt innerspår och därmed få tag i taktpinnen om loppet. Väl där var det hon som bestämde och segern blev komfortabel via 12,1 sista 800 i blåsten.

Lady Beluga har nu elva segrar på 16 försök, det är imponerade och hon är likaså. Att hon med tydlighet var minst rutinerad i sällskapet gör hennes insats ännu bättre. Hon har nu tjänat 750.000 kronor vilket gör 46.875 kronor per start!

Finaler på Solvalla den 28 maj.

Seger nummer två kom genom Oscar L.A. (Ready Cash) som nu har 16 segrar på 31 starter.

Han kunde denna gång överta kommandot i första sväng och det var naturligtvis mycket värt men han vann plättlätt med full fart över mål och fick flera mycket namnkunniga hästar att se ut som om de hade en sämre dag – men det hade de inte – Oscar var helt enkelt bara bäst!

Final även för honom Solvalla den 28 maj.

Skötare till båda vinnarna är Gerald Vella – i stallet mer känd som Fox.

Wm

Leave a comment