Racing Mange genrepade…

mar 17, 2021   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Innan tävlingarna på Jägersro så luftade stallet ett antal hästar – en av dem var Racing Mange som efter ett inledande 1.17 avslutade runt 1.10 sista halvvarvet med full fart över mål. Han imponerade och tränaren höll med.

– Jag var mycket nöjd, både hur han kändes och hur han genomförde jobbet. Det blir årsdebut på Åby nästa onsdag för hans del, säger Joakim och berättar att vinterträningen gått över förväntan.

– Jag ville ändra på något, för även om han förra året tjänade nästan en miljon kronor så gjorde han några starter där han inte visade absolut toppform, därför valde jag att tuffa till vinterträningen för hans del. Mange verkar ha gillat uppläget för han är för dagen på mycket gott humör och fysiskt så känns han både starkare och mer kraftfull än tidigare.

Loppet på Åby går över 2140 meter och har ett förstapris på 40.000 kronor.

Wm

Leave a comment