Bra början på 2021…

jan 3, 2021   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Årets första tävlingsdag för stallet var Kalmar den 2 januari och det började bra med två segrar och två tredjeplatser och totalt 283.500 inkört.

Durello (Echo) inledde i ett lopp utanför V75-kupongen. Från tillägg chansade man invändigt och fann tredje par som sedan blev andra par utvändigt. Attacken sattes in dryga 600 före mål och mynnade sedan ut i en säker seger, värd hela 100.000 kronor, för den nyblivna sexåringen.

Aktionen flyter bättre och hästen är under utveckling.

Sevilla (Ready Cash) som kommer från ett lysande år inledde på sätt genom att vinna Gulddivisionen med 150.000 kronor i belöning. Dragster tog programenligt hand om ledningen och när han sedan aldrig fick chansen att dra ned på tempot så var det naturligtvis positivt för Sevilla som funnit andra par utvändigt. Det blev seger på ett bra sätt före Jägersrohästarna Dragster (tapper) och Gareth Boko (nästagångare)!

Segern var Sevillas fjärde i travets elitserie.

Wm

Leave a comment