V75 Halmstad 4/7-20

jun 29, 2020   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

– 3 Mamba (V75-1)  gjorde det bra i Lindesberg senast. Han var riktigt fin i försöket, men blev sedan fast med krafter sparade i finalen. Han är helt klart på väg mot formen. Han kan öppna hyggligt och vi får vara med lite från början. Jag hoppas att det stämmer med positionerna och att vi kan vara med i den främre träffen. Öppet huvudlag, hybridvagn och skor som senast.

– 11 Conrads Massiv (V75-1) är ganska likvärdig eller till och med lite bättre än vår andra häst i loppet, men han har ett sämre startspår som gör att jag tror lite mindre på honom den här gången. Han kommer säkert att göra ett bra lopp och sedan får vi se hur långt det kan räcka. Öppet huvudlag, hybridvagn och skor – inga ändringar.

– 1 Sevilla (V75-3) spurtade rejält till vinst senast och jag var mycket nöjd med den insatsen. Han har varit struken efter det, men det vara inget allvarligt och han tappade inget speciellt på det. Han känns fin i jobben och vi testar igen. Han ska kunna vara med i spetsstriden här och även om han inte skulle lyckas hålla upp innerspåret kommer han få en fin resa. Han är ganska jämngod med min andra häst i loppet, men med tanke på utgångsläget så är han den som har bäst chans av mina. Norskt huvudlag, hybridvagn och barfota runt om precis som senast.

– 8 Comanche Moon (V75-3) gjorde två hyggliga lopp i Lindesberg senast även om jag hade förväntat mig lite mer i finalen. Jag kommer att köra honom på chans härifrån. Han har bara en speed i loppen numera och den tänker jag använda till slut den här gången. Norskt huvudlag, hybridvagn och barfota fram som senast.

Intervjuer i samarbete med Travronden Spel.

Leave a comment