V75 Gävle 23/5-20

maj 19, 2020   //   by Joakim   //   Blogg  //  1 Comment

– 7 Staro Leonardo (V75-5) var jag mycket nöjd med senast då han kunde avgöra på ett fint sätt till slut,  samtidigt som han fick visa vilken fin form han är i. Han är allround och distansen ser jag inte som något negativt. Spåret blev långt ut, men det är bara att försöka ta sig ned i banan och hitta en hygglig position. Jag tror på en ny bra insats. Det blir barfota runt om och helstängt huvudlag med hål som vanligt, men sedan kommer jag köra med jänkarvagn för första gången.

– 4 Racing Mange (V75-6) fick äntligen ett vettigt utgångsläge och då vågar jag också hoppas på en mer framskjuten placering. Han känns fortsatt fin och jag är nöjd med honom för dagen. Han har visat sig startsnabb tidigare och självklart kommer jag vara med från början, men sedan får vi se om jag kan ta mig förbi de invändiga hästarna. Vi åker upp på fredag morgon och resa har han klarat tidigare. Jag tror på en bra insats. Barfota runt om, norska huvudlaget och jänkarvagn – inga ändringar, säger Joakim.

Intervjuer i samarbete med Travronden Spel.

1 Comment

  • Grattis Jocke,
    Fantastisk prestation av både dig och Racing Mange.
    Nu hoppas vi på din andra Elitloppsseger.
    När du håller tömmarna håller jag tummarna och hoppas att få se dig i vinnarcirkeln.

Leave a comment