Tre bra prestationer…

maj 16, 2020   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Under onsdagens tävlingar på hemmaplan levererade stallet tre starka prestationer.

Bäst gick det för Staro Leonardo (Make it Happen) som efter en rejäl långspurt något överraskande plockade ned loppets storfavorit Norton Commander, stoppuret stannade på 09,3 sista 800 och prestationen var femstjärnig. Vilken fin häst han är Staro Leonardo!

Conrads Massiv är lite uppspelt innan loppen men gjorde återigen en mycket bra insats från tredje ytter. Han gick rejält hela långsidan och att han åkte dit mot en formtoppad Comte Godiva som fått en spårsnål resa är inte mycket att säga om. 

Plusbetyg får också Palais Bourbon som kom iväg vettigt i volten, även om det inte är hans bästa gren, och som sedan visade både styrka och moral när han till slut utmanade segermaskinen och tuffingen Chablis D.K. hela vägen in över mål. 

Wm

 

Leave a comment