Segrar både på Mantorp och hemma…

maj 6, 2020   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Veckan inledes med att femårige Xanthis de Roi (Un Mec D´Heripre) efter många starka insatser äntligen fick sticka nosen först.

Uppgiften med en spårtrappa var passande och från femte ytter levererade han en mäktig speed dryga 750 meter från mål och tog sig snabbt fram till ledarparet. Upploppet ned var det bara två hästar men stallets femåring var starkast och satte i god tid innan mål huvudet först.

Vid tisdagens tävlingar på hemmaplan blev det seger genom fyraårige hingsten Speed Vici (Orlando Vici). Han fick denna gång för första gången prova både kort distans och startbil och skötte sig med den äran. Jämngamla Eight Hour uppvaktade tufft upploppet ned men Speed Vici kämpade tappert och höll undan med ett huvud tillgodo. Tre starter har nu totalt givet 70.000 kronor.

Wm

Leave a comment