V75 Jägersro 4/4-20

apr 2, 2020   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

6 Lovely Lasse (V75-4)
– Det är bara små korta galopper han tar men likväl innebär det en del förlorad mark. Han är fortsatt spänd in i första sväng och vi jobbar vidare med det och hoppas att hitta rätt väg för att lösa dessa knutar. Inga ändringar balansmässigt utan vi kör barfota bak, halvstängt huvudlag och med en svensk jänkarvagn.

8 Sevilla (V75-5)
– Honom testade jag i en amerikansk jänkarvagn senast men det blev för mycket för honom och nu återgår vi till den svenska varianten. Han känns som vanligt i jobb, men läget blev trist och härifrån är det alltid lika tufft att ha några segerförhoppningar. Vi byter alltså vagn, men i övrigt barfota och norskt igen.

7 Racing Mange (V75-6)
– Han kändes fantastiskt fin senast och det var precis ett sådant lopp jag hade önskat att han skulle få i comebacken. Hästen har jobbat på fortsatt fint efter det och nu blir det dessutom barfota runt om. Han har gått kanonlopp och snabba tider även med skor men visst gör det ändå lite skillnad. Jag vill som vanligt inte prata för mycket taktik på förhand men det är väl inte omöjligt att vi testar från start men jag får läsa på mer under veckan. Vi fortsätter med norskt helstängt huvudlag samt den amerikanska jänkarvagnen.

Intervjuer i samarbete med Travronden Spel.

Leave a comment