Ett äkta hattrick…

apr 18, 2020   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Efter en försiktig inledning på året börjar nu stallet att så sakta öka tempot och under fredagskvällen i Kalmar tog stallet hand om de tre inledande loppen.

Först ut var fyraårige hingsten Speed Vici (Orlando Vici) som i debuten slutade tvåa en halv längd bakom Untamed men nu var det hans tur. Seger nummer två kom med femårige valacken Global Workaholic (Muscles Yankee) – han har tidigare i år inte riktigt fått till det men visades senast på Jägersro att formen var i antågande och nu gick det vägen. 

Tredje fullträffen kom med Oscar L.A. (Ready Cash) som var riktigt tilltalande när han efter en säker avgång tidigt övertog kommandot och sedan gick lätt undan på fina 1.13,5 full väg. Den fyraårige hingsten, som denna gång får plus för stilen, blir till att räkna med framöver!

Wm

Leave a comment