V75 Halmstad 14/3-20

mar 10, 2020   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

– 2 Sevilla (V75-6) hade vart ifrån ett tag inför senast och var inte så tufft drillad. Han löste ändå sin uppgift på ett bra sätt, men visade samtidigt att han behövde loppet. Av jobben att döma kommer han att vara bättre på lördag och han visade ju senast att det finns värdefull startsnabbhet i honom. Vi kör barfota runt om och med ett helstängt norskt huvudlag igen, men däremot spänner jag för en amerikansk jänkarvagn, vilket blir första gången i min regi. Jag har inte velat köra med det tidigare då han galopperat en hel del i sin karriär och behövt mitt stöd, men nu är det läge att testa. Det finns tuffa hästar emot, men min är också bra, säger Joakim Lövgren.

Intervju i samarbete med Travronden Spel

Leave a comment