Stallet visar fortsatt fin form…

dec 7, 2019   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Fredagskvällen i Kalmar gav stallet två nya segrar. Nioårige Jairo (Love You) stod inför en bra uppgift och löste uppgiften på bästa sätt genom att vinna med 3,5 längd. Skötare till hedershästen Jairo är Vilda Svensson. 

Seger också till Durello (Echo) som följde upp segern på Jägersro med att ganska lätt ta hem Amatörernas Guldklocka vilket gav 35.000 kronor till glada ägare. Skötare till Durello är Tyler Mifsud.

Några rader också om Staro Leonardo (Make it Happen) som i år som femåring verkligen blommat ut och så här långt sprungit in över 700.000 kronor. Under tisdags-kvällen på hemmaplan visade han startsnabbhet och tog sedan en säker seger värd fina 60.000 kronor. 

Stallet närmar sig nu 11.000.000 kronor och har med råge passerat de senaste årens resultat. 

Wm

Leave a comment