Veckan som gick…

okt 14, 2019   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Veckan som gick gav Stall Lövgren två segrar och flera fina prestationer. 

Segern nummer ett kom genom kapable Comanche Moon (Love You) som släppte ledningen till Ferrari River och sedan kunde backa sig ut och försvinna undan till en fin seger på 1.12,8 / 2140 auto.

– Han var blek senast på Åby och vi pausade honom och ändrade lite i hans upplägg och nu var det ett helt annat tryck i honom. Planen är att han går ut i Silverdivisionen på Müllers-dagen och då kommer han förhoppningsvis vara ytterligare framflyttad, sa tränaren efter segern.

Divane Godiva (Love You) rundade sedan av tävlingsdagen på Jägersro med att ta hem Treåringstoppen med hela 60.000 kronor i förstapris. Bernardo Grasso skötte tömföringen och Godiva AB i Bjärred är både uppfödare och ägare. 

Treårige Ready Cash hingsten Oscar L.A. debuterade i stallets färger men galopperade i en trång situation efter dryga 50 meter körda. Man kör mycket bakom bilen i Tyskland och man kvalar även hästar med startbil och då kan det ta ett litet tag att få dem att fungera optimalt i den svenska voltsystemet.

Han knallade efter galoppen 16,6 / 1800 meter och han kommer nog snart att uppsöka en vinnarcirkel. 

Racing Mange gjorde åter en stabil insats i SM som trea bakom Milliondollarrhyme och Digital Ink medan Infinitus kom helt bort i ett ramlopp. Han har form och gick starkt i skymundan.

Wm

Leave a comment