V75 Jägersro 26/10-19

okt 22, 2019   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

11 Staro Leonardo (V75-1) var bra när han vann i Kalmar, men åkte sedan på en förkylning och jag strök inför en tilltänkt start i Göteborg. Han stod över två jobb, men har sedan jobbats på som vanligt och jag var väldigt nöjd med hur han kändes i lördagens lite tuffare jobb. Vi kör barfota runt om och med ett öppet huvudlag på nytt och liksom senast blir det en vanlig vagn. Jag kan tycka att uppgiften ser ganska vettig ut.

7 Comanche Moon (V75-5) fick loppet senast och avgjorde enkelt. Hästen kändes fin och har jobbat på fortsatt bra efter det. Alltid svårt att försöka köra lopp på förhand, men jag får väl testa lite från start och se om det kan lösa sig. Det ser väl knappast omöjligt ut på förhand och jag tror mig sitta bakom en häst som kan vinna loppet. Barfota runt om och ett norskt huvudlag samt vanlig sulky igen.

6 Racing Mange (V75-6) var trea i SM senast och gjorde ett klart bra lopp, inte minst sett till att han satt i tredjespår en del av loppet. Det var verkligen en tapper insats och han visade att formen sitter där. Han har känts fortsatt fin i jobben efter det, men gällande det taktiska så får jag fundera lite. Min häst kan öppna snabbt, men det finns startsnabba hästar både in- och utvändigt om oss.Gällande balans och utrustning så gör jag inga ändringar, det blir barfota runt om, ett norskt huvudlag och amerikansk jänkarvagn som senast.

Intervjuer i samarbete med Travronden Spel.

Leave a comment