Svenskt Travkriterium

sep 27, 2019   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

12 Staro Nashville (V75-6 söndag)

– Jag tycker att han gjorde ett bra lopp i försöket och hoppas att han kan prestera lika bra på nytt. Han hade ett bra spår då, öppnade fint och hängde med bra bakom vinnaren av loppet. Visst ser det tufft ut nu, men det ska det också vara i en final av den här digniteten och vi hoppas på att få med oss så mycket som möjligt hem. Det kan eventuellt bli så att han får tävla med skor runt om den här gången, men vi får se närmare start eftersom det beror lite på banan. Det är däremot svårt att säga hur han skulle påverkas om den blir dålig, men det kommer väl inte vara någon fördel i alla fall. I övrigt ändrar vi ingenting utan det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som tidigare, säger Joakim.

Intervju i samarbete med Travronden Spel.

Leave a comment