Fortsatt stallform…

sep 26, 2019   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Tisdagens tävlingar på hemmaplan gav fyra fina prestationer med två stycken fullträffar.

Tvåa slutade Quite Nice och Nice Flirt medan segrarna togs av Verona Brodda och Luxury Zon.

Vi börjar med Verona Brodda (Pastor Stephen) som hittat en finfin uppgift i montéloppet. Tränarens äldsta, dottern Mathilda, satt på ryggen och red som om hon hade en helt överlägsen häst, vilket var helt korrekt, och det sexåriga stoet vann lätt med hela fyra längder tillgodo till tvåan Brasil Boko.

30.000 kronor till Stall Travdröm som i stallet också har Sevilla och Garcon D´Or R.P.(Djali Boko).

Kvällens andra seger togs i 3-åringsloppet som var stängt vid 75.000 men med fina 60.000 kronor till vinnaren. Stallets försteman (Second Trainer) Bernardo Grasso tog en säker seger med Luxury Zon (Zola Boko) och skötte, precis som vanligt, tömföringen på ett föredömligt sätt.

Stallet som för dagen innehåller 98 hästar, det är då innan helgens auktion i huvudstaden, fattas nu mindre än 15.000 till 9.000.000 kronor.

Wm

Leave a comment