Han är bra…

jul 17, 2019   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Fyraårige hingsten Zefiro dei Cedri (Wishing Stone) galopperade senast bort sig i startrusningen men levererade en strålande upphämtning.

Revanschen var inte långt borta och under tisdagens nattrav på Jägersro stod han för en femstjärnig insats när han regelrätt lätt slog favoriten och segermaskinen Unar Bi.

Insatsen var också vass från Bernardo Grassos sida för här gällde det att vara först framme och överta, och både häst och kusk visade sig vara på hugget. När väl ledningen var bärgad efter 400 meter och favoriten var placerad i andra par utvändigt så var allt under kontroll. 09,8 / sista 800 gav en lätt seger, 75.000 kronor och en finalplats i Super Trot Cup där finalen körs i Berlin (Mariendorf) den 3 augusti.

Wm

Leave a comment